Over de Praktijk

Het centrum wordt geleid door de acupuncturiste Wan Jie Tang .
Na het behalen van haar diploma Chinese Geneeskunde in China heeft zij een aantal jaren gewerkt in het stadsziekenhuis in Guilin in China ,daar heeft zij ruime ervaring met acupunctuur opgedaan en tevens zich gespecialiseerd in Chinese kruidentherapie. Naderhand heeft zij in Nederland de 
Registeropleiding Medische Basisvakken SHO, volgens Plato eindtermen succesvol afgerond. Deze opleiding is een voorwaarde voor de zorgverzekeraars om te kunnen vergoeden.

In 1998 is zij naar Nederland gekomen en heeft in verschillende Chinese medische klinieken in Amsterdam, Tilburg en Den Bosch gewerkt. Jaarlijks gaat zij terug naar China om nieuwe inspiratie op te doen. Tegelijkertijd profiteert ze ervan om buiten China te leven, waardoor zij een bredere visie krijg. Ze laat zich fascineren en inspireren door de diverse stijlen van acupunctuur.
Door de jaren heen is haar passie voor dit vak alleen maar toegenomen en verdiept ze zich steeds verder in de klassieke Chinese geneeswijzen.

De praktijk is dicht bij het City centrum Veldhoven met gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Deze praktijk heeft meerdere behandelkamers zodat er meer behandeltijd mogelijk is mocht dit nodig zijn. Ook is er een aparte ruime voor Moxa therapie die vooral gebruikt kan worden voor pijnklachten, gevoel van koudheid en voor patienten met angst voor naalden. Omdat bij Moxa therapie rook gebruikt wordt is in deze aparte ruimte een afzuiging geinstalleerd.​

Acupunctuur Tang (Chinees Gezondheidscentrum) is aangesloten bij de NBCG en de VNT-Nederland

De NBCG is een Nederlandse beroepsvereningen voor chinees geneeswijzen en toegetreden tot The World Federation of Acupunctuur Moxibustion Societies(WFAS). Welke relaties onderhoudt met de World Health Organization (WHO)

© 2013 by Acupunctuur Tang