top of page

Over de praktijk

Praktijk Acupunctuur Tang is een van de oudste Traditionele Chinese Medische (TCM) gezondheidscentra van Brabant (omgeving Eindhoven). Het centrum wordt geleid door de acupuncturiste Wan Jie Tang. Na het behalen van haar diploma Chinese Geneeskunde in China heeft zij een aantal jaren gewerkt in het stadsziekenhuis in Guilin in China. Daar heeft zij ruime ervaring met acupunctuur opgedaan en tevens zich gespecialiseerd in Chinese kruidentherapie. Naderhand heeft zij in Nederland de Registeropleiding Medische Basisvakken SHO, volgens Plato eindtermen succesvol afgerond. Deze opleiding is een voorwaarde voor de zorgverzekeraars om te kunnen vergoeden.

In 1998 is zij naar Nederland gekomen en heeft in verschillende Chinese medische klinieken in Amsterdam, Tilburg en Den Bosch gewerkt. Jaarlijks gaat zij terug naar China om nieuwe inspiratie op te doen. Tegelijkertijd profiteert ze ervan om buiten China te leven, waardoor zij een bredere visie krijgt. Ze laat zich fascineren en inspireren door de diverse stijlen van acupunctuur. Door de jaren heen is haar passie voor dit vak alleen maar toegenomen en verdiept ze zich steeds verder in de klassieke Chinese geneeswijzen.​

De praktijk is vlakbij het City centrum Veldhoven (in de buurt van Eindhoven) met gratis parkeerplaatsen voor de deur.​ Klik op de bijgevoegde plattegrond (Google Maps) voor een route beschrijving.

Acupunctuur Tang (Chinees Gezondheidscentrum) is aangesloten bij de NBCG en de LVNT-Nederland. De NBCG is een Nederlandse beroepsvereningen voor chinees geneeswijzen en toegetreden tot The World Federation of Acupunctuur Moxibustion Societies(WFAS). Welke relaties onderhoudt met de World Health Organization (WHO).

Aangesloten bij World Federation of Acupuncture-Moxibustion Societies
World Health Organization (WHO)
Praktijk van acupunctuur Tang Veldhoven en Eindhoven
Praktijk van acupunctuur Tang Veldhoven en Eindhoven
Moxa therapie bij Acupunctuur Tang Veldhoven en Eindhoven
Praktijk van acupunctuur Tang Veldhoven en Eindhoven
bottom of page